En passion för vintage och retro tar Nathalie Blanc Paris till hjärtat av 70-talet: en era rik på färg och musik, och en inspirationskälla för många idag

Den nya reklamkampanjen från Nathalie Blanc Paris tar oss tillbaka till 70-talet: flower power-åren när Woodstockfestivalen var i full gång, samtidigt som en ny vändpunkt kom för kvinnors frigörelse och rättigheter.
Men den här gången handlar kampanjen om de personligheter som satt sin prägel på dessa år genom sin stil, mod och beslutsamhet.

Kollektionen kännetecknas av djärva former, en stor plats för teknik och galet nya färger för befintliga modeller – alla egenskaper som ger en solstråle till resten av glasögonen som är inspirerade av, och är en hyllning till, kvinnor.
Som Camélia, designad som en hyllning till Janis Joplin – idol och fascinerande figur från 1960-talet; dessa solglasögon är en blomformad modell med tre acetatplattor och varje kronblad i olika färger.

Eller Ségolène, inspirerad av Wonder Woman-karaktären spelad av Linda Carter; den här modellen representerar varumärkets kvintessens och förkroppsligar perfekt och emblematiskt dess DNA, vision och identitet med sin omvända bro, lack och eleganta gap.
Och även, Céline, inspirerad av den emblematiska stilen hos Nathalie Blancs idol, Celine Dion, denna modell förkroppsligar karisma, passion och inspiration som stjärnan har delat med världen.

Det är en oversize form med en framstående låg skalm genomborrad i den centrala delen, vilket ger en touch av lätthet och elegans till ramen.
Den nya kampanjen tar upp varumärkets DNA för att skapa en kollektion med former som för designern Nathalie Blanc tydligt kan beskrivas som “aldrig sett förut”.